aanmelden
Spannende nieuwe MPC's van Akai
Merknieuws 09-01-2017 18:03
De NAMM show vind pas over een dag of tien plaats, maar Akai brengt nu al nieuws over twee nieuwe MPC's die ze op de NAMM officieel presenteren.
Overigens vind je hier al het nieuws over de NAMM van dag tot dag; van 18 tm 24 januari

De MPC live ziet er hetzelfde uit als de MPC Touch, maar deze MPC werkt standalone, dus zonder computer. Er is een 7 "kleuren, touchscreen, 16 verlichte pads en diverse encoders. Er zit 2 GB sampling ram in en 16 GB opslaggeheugen. Het is ook mogelijk om 2,5"sata drives direct aan te sluiten.

Erg handig is het feit dat deze MPC behalve met een externe voeding ook een ingebouwde oplaadbare accu heeft. Verder stereo line inputs, phono input, 2x midi in/out en drie usb 3.0 connectors voor aansluiting van datasticks en controllers.

 de prijs in Dollars is 1199,-

Een stukje uitgebreider nog is de tweede machine, de MPX C. Deze heeft een opklapbaar 10,1 "multi-touch scherm, 16 pads en 16 draai encoders met mini display. Verder heeft ie alles wat de Live heeft, inclusief MPC software 2.0, plus CV/Gate outputs, 4 x midi in en 4 x midi out.

Al met al een geweldige machine voor muziekproductie live en in de studio die de traditie van de MPC weer nieuw leven inblaast.

De prijs in Dollars is 1999,-

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com