aanmelden
Fabulous Silicon Paradigm
Merknieuws 23-01-2017 12:16
Na de NAMM druppelen er altijd nog wat berichten binnen over producten van kleine bedrijven die blijkbaar op de beurs stonden, maar dan in een verstopt hoekje. Zo horen we net over de Paradigm synth

Fabulous Silicon is een nieuw Amerikaans bedrijf dat met de Paradigm een interessante, afwijkend vormgegeven synth met een alternatieve opzet ontwikkelt. Het gaat om een prototype van een monofone analoge synth met 3 vco's, een 12/24 dB multimode filter, gecombineerd met een hybride polyfone synth met 2 wavetable oscillatoren per noot. Het apparaat heeft ingebouwde effecten, audio in/out, midi in/out/thru, usb, S/Pdif i/o, Bluetooth en mogelijk ook CV.

Fabulous Sillicon noemt het een 'dynamically programmable analog signal processing' synth, die in staat is om  'dynamically restructuring its own circuitry in real-time, thereby enabling a degree of flexibility and control that has not been previously possible in the analog domain'.

Klinkt spannend! Anadigm, het bedrijf dat de ic's maakt die in Paradigm gebruikt worden, beschrijft deze als chips met daarop allerlei blokken van signal processing schakelingen - analoog en digitaal- die op diverse manieren gecombineerd kunnen worden met behulp van speciale software. Dit zou betekenen dat de Paradigm in de toekomst ook allerlei andere synthesemethoden of audio processing functies kan vervullen. Dat zijn nog speculaties, op de Fabulous Silicon site is hier niets over te lezen en jammer genoeg zijn er ook geen audiodemo's o.i.d. Het apparaat is duidelijk nog niet uitontwikkeld!

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com