aanmelden
Modulaire effect plug-in van Hofa
Merknieuws 10-02-2017 12:34
Hofa is een Duits bedrijf met een grote geluidsstudio, ze fabriceren een assortiment akoestiek oplossingen, bieden cursussen aan en maken ook plug-ins. Interessant is hun nieuwe System 1

Vooral tijdens een mix hebben we meestal heel veel plug-ins open staan en dan valt het niet mee om het overzicht te houden, snel de volgorde te veranderen of een complete keten plug-ins van een spoor naar het andere te kopiëren. System 1 is een modulaire fx plug-in met 20 modules waarvan je eenvoudig de volgorde kunt veranderen en complete set-ups kunt saven en laden. Met alle effecten in een venster houdt je ook een prima overzicht over je instellingen.

System 1 heeft 20 modules, waaronder compressors, eq's, delays, pitch shifter, distortion en reverb. Maar er zijn ook interessante utility plug-ins als een feedbackloop, en modules voor mid/side processing, parallel processing, multiband splitters en modulators voor allerlei parameters. Alle modules hebben een neutrale maar overzichtelijke interface. Hofa is vooral trots op de Algoverb, een uitgebreide algoritmische reverb met een mix van klassieke hardwaregalmen en moderne ambiances.

Er wordt geen melding van gemaakt, maar je mag verwachten dat er in de toekomst nog meer modules voor System 1 uit zullen komen.

System 1 wordt nog aantrekkelijker als je bedenkt dat het hele pakket ter introductie € 60,- kost. Je kunt ook een 14 dagen testversie downloaden.

System 1 werkt als au, vst, rats en aax plug-in onder 32 en 64 bit versies van Windows en Mac OS X 10.6 +

Meer info 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com