aanmelden
Roland Cloud 4.0
Merknieuws 08-03-2017 09:06
je komt het steeds vaker tegen; leasen van of abonneren op software. Ook Roland doet mee.

Software, programma's, sounds & loops en plug-ins, steeds vaker kun je ze behalve kopen ook huren of leasen. Roland heeft inmiddels zonder al te veel publiciteit, met Roland Cloud ook een abonnementen systeem opgezet voor hun plug-ins. 'Early access beta' staat op de site, maar het systeem is al wel up- and running. Voor een vast maandbedrag van $ 19,95 kun je een fikse collectie plug-ins gebruiken. En dat zijn niet de minste; uit de  AIRA serie System-8 en System-1, de Legendary Series met Jupiter-9, SH-101, Juno-106, System 100, Promars en SH-2. Verder zijn er nog de sampleinstruments Tera Piano, Anthology 1985 vol 1 en 2, Anthology 1987 en Grit. Je mag er van uitgaan dat daar nog het een en ander bij zal komen. De meeste plug-ins zijn overigens ook nog gewoon ouderwets te koop!

Alle plug-ins werken als vst en au plug-in onder Mac en Windows en je hoeft niet verbonden te zijn met internet om de plug-ins te kunnen gebruiken. Je kunt op elk moment je abonnement weer opzeggen.

Allemaal dus te huur voor 20 Dollar per maand. Roland maakt de kennismaking wel heel aantrekkelijk, want je kunt de hele collectie een maand gratis uitproberen.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com