aanmelden
Nieuwe versie van de UA Apollo Twin MKII audio interface
Universal Audio Apollo Twin MKII gereleased
Merknieuws 10-03-2017 16:03
Universal Audio's Apollo Twin MKII is de geheel vernieuwde versie van de Apollo Twin Thunderbolt audio interface. Bekijk de features en de demovideo hieronder.

De Apollo Twin MKII audio interface, verkrijgbaar met dual of quad core processor heeft meer rekenkracht, extra voorzieningen voor de monitor controller en betere A-D en D-A converters - vergelijkbaar met die in de Apollo 8 en 16 - dan zijn voorganger. Er is een talkback mic toegevoegd, plus dim, mono, mute en alt monitoring functies. De Apollo Twin MKII heeft twee mic/line inputs met Unison-enabled preamps, een hi-z input, stereo monitor uit, twee line outputs en een hoofdtelefoonaansluiting. Je krijgt er de UAD Realtime Classics analog emulation plug-in bundle bij met daarin onder meer de Teletronix® LA-2A and 1176 compressors, Pultec® EQs, and 610-B Preamp.

Mic preamps
De Unison- enabled mic preamps leveren digitale emulaties van Neve, API, Manley en Universal Audio pre-amps. Hierin worden input impedantie, gain stage, sweet spots en het gedrag van de schakelingen in de originele hardware exact geëmuleerd. Unison is ook aanwezig op de instrument/hi-z input en levert je nauwkeurige emulaties van gitaar- en basversterkers als de Fender '55 Tweed Deluxe, Marshall Plexi Super Lead 1959 en Ampeg B-15N Bass Amplifier, maar ook beroemde 'stompboxes' als de Ibanez Tube Screamer.

Netwerk 

Dankzij de nieuwe software kun je met een Thunderbolt Apollo Twin, Apollo 8, Apollo 8p, and Apollo 16 interface, maximaal vier Apollo's en totaal zes UAD-2's in een netwerk combineren.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com