aanmelden
Moog herintroduceert de IIIc modular
Synth uit 1967 heruitgebracht
Merknieuws 01-05-2017 08:52
In 1967 introduceerde Bob Moog en zijn medewerkers Synthesizer IIIc, een modulair systeem in een walnoten 'console' vandaar de' c'. Ze werden allemaal met de hand gebouwd en het ontwerp werd deels afgestemd op de wensen van potentiële kopers, vaak experimentele elektronische componisten, maar ook beroemde muzikanten als Wendy Carlos en Isao Tomita.

 

De Synthesizer IIIc wordt nu opnieuw uitgebracht door Moog volgens de originele specificaties en bevat 36 handgemaakte modules, inclusief tien oscillatoren, een matrix mixer en een verengalm. En natuurlijk wordt de kast weer van walnotenhout gemaakt.

Maar het wordt een exclusieve affaire want er worden er maar 25 gemaakt, volgens de geruchten voor een nog onbekende prijs!

Meer info

 

Maar er is nog meer Moog nieuws. Op het komende Moogfest (18-21 mei in Durham USA) zou de DFAM - Drummer From Another Mother- worden geintroduceerd als soldeerproject tijdens Moogfest voor bezoekers met een vip-pass. Hoe het ding er precies uitziet en kan is vooralsnog onduidelijk. Het is niet onmogelijk dat het tot een commerciëel product zal uitgroeien, maar dat blijft is pure speculatie.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com