aanmelden
Fantastische gratis Dream Studio Bundle bij Universal Audio Apollo
UAD plug-ins van Studer, Lexicon, Pultec, Fairchild, Teletronix en meer
Merknieuws 02-05-2017 10:24
Als je overweegt om een nieuwe audio interface te kopen, heeft Universal Audio een zeer aantrekkelijke aanbieding voor je.

Wie voor 30 juni een Universal Audio Apollo Thunderbolt/FireWire audio interface koopt, krijgt daar een zeer smakelijk pakket aan software processors bij ter waarde van maximaal € 3500,-. Deze UAD plug-ins draaien met minimale latency op de dsp in de Apollo zelf, dus de processor in je computer wordt er niet door belast. Maar nog belangrijker, de UAD plug-ins zijn gemodeled op de allerbeste analoge hardware studioprocessors, meestal in samenwerking met de fabrikant van de originele hardware. En veel van deze plug-ins zijn ook nog eens uitsluitend voor UAD verkrijgbaar!

Merken? Studer, Lexicon, Pultec, Fairchild, Teletronix en meer. 

Tel daarbij op de fantastische geluidskwaliteit van de preamps en converters in de Apollo interfaces (test in Interface 192) en je hebt een Droom Studio warmee je direct aan de slag kunt!

Hoe groot het pakket aan gratis plug-ins is, hangt af van welke Apollo(s) je aanschaft. Bij de Apollo 8 Duo en Apollo Firewire krijg je; 1176 Classic Limiter Collection, Studer A800 taperecorder, UA 610 Tube Preamp & EQ collection en de Teletronix LA-2A Collection.

Bij de Apollo 8P, 8 Quad en Apollo 16 komen daar plug-ins van Lexicon, Pultrec en Galaxy bij. Mocht je twee Apollo's kopen krijg je nog veel meer plug-ins!

Alle informatie staat op de UA site 

Tests in Interface
In Interface 207 en 205 werd de laatste lichting UAD plug-ins getest: API 2500 Bus Compressor, Chandler Limited Zener Limiter, A/DA STD-1 Stereo Tapped Delay, Oxide Tape Recorder, Eventide H910 Harmonizer, Sonnox Oxford Limiter V2

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com