aanmelden
Roli Seaboard Block
Merknieuws 12-06-2017 08:36

Om de zoveel tijd komt er weer een alternatieve controller uit, die meer controle geeft dan een standaard klavier. Meestal verdwijnen die producten weer snel  vanwege gebrek aan belangstelling, ontbrekende financiering of een torenhoge prijs. Dat geldt zeker niet voor de controllers van Roli. Dat bedrijf heeft al geruime tijd diverse Seaboard controllers op de markt, waaraan nu een nieuwe compacte en betaalbare controller de Seaboard Block, is toegevoegd.

Roli had al de Seabord Grand en de Rise, maar de twee-octaafs Block stop je zo in een rugzak en hij kost maar € 329,-.

Net als de andere Seaboards heeft de Block een 3D oppervlak met iets wat op toetsen lijkt, maar wat eigenlijk touch surfaces zijn. Je kunt ze gewoon aanslaan, maar ook van voor naar achter glijden, drukken, je vinger op en neer bewegen en van links naar rechts glijden. Bij al deze bewegingen worden midi controllerdata opgewekt. De Draadloze Blocks verstuurt zijn controllerdata draadloos via Bluetooth naar een Tablet waarop je de bijgeleverde Noise synth app en de Equator Player (beide iOS en Android) kunt bespelen. Maar hij heeft ook een usb aansluiting waarmee mididata naar je computer kan worden gestuurd en je Live, Garageband, Logic, Kontakt, Massive, Omnisphere en Bitwig direct kunt bespelen.

Het appraat heeft verder vier DNA connectors waarmee je diverse andere Blocks kunt koppelen, bijvoorbeeld de Lightpad Block, Touch Block of Live Block

Meer info

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com