aanmelden
Nieuw! Roland SE-02 Analog Synthesizer
Merknieuws 21-06-2017 15:06
Bij Roland werken ze druk door aan hun eigen digitale Aira-lijn, maar ondertussen introduceren ze ook nieuwe analoge synths in de Boutique lijn, vaak in samenwerking met andere, kleine fabrikanten. Zo introduceren ze vandaag de Boutique SE-02 synthesizer

De SE-02 werd ontwikkeld in samenwerking met Studio Electronics, een bedrijf dat al lange tijd uitstekende analoge synths onder eigen naam fabriceert. De SE-02 is een monosynth opgebouwd met discrete analoge componenten. De synth heeft drie oscillatoren met zes golfvormen, die 'temperature stabilized' zijn, dus met een authentieke analoge sound, maar wel altijd op stemming. Verder is er een 24 dB low-pass filter en een dubbele vca. Hij beheerst drie soorten cross modulatie, er is een filter feedback loop en een tempo-synchrone lfo met negen golfvormen. Verder oscillator sync, een ruisgenerator, en als effect een ingebouwde digitale delay.

De ingebouwde pattern sequencer kan via usb, midi of de trigger input geklokt worden en biedt shuffle, toonsoort scaling en verschillende afspeelrichtingen. Verder kun je er ook knopbewegingen in sequencen opnemen.

De SE-02 is een desktop unit met lekker veel knoppen volgens het 'one knob per function' principe. Er zijn 384 presets en er is ruimte voor 128 zelf geprogrammeerde sounds.

Behalve een mono audio out en een hoofdtelefoon aansluiting is er een input voor externe signalen, vijfpens midi in en out, plus twee cv inputs, waarvan een voor het filter en de andere voor de pitch en een gate input. Daarnaast zijn er trigger in- en outputs, usb voor midi en audio. Meerdere SE-02's kun je via de Chain Mode koppelen voor een polyfoon systeem.

De SE-02 zou zo'n 500 Dollar gaan kosten

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com