aanmelden
Roland FA Music Workstations
Merknieuws 20-06-2017 12:37
Naast de SE-02 analoge monosynth introduceert Roland ook de nieuwe FA serie Music Workstations

Volgens Roland hebben ze met de FA-serie het workstation helemaal opnieuw uitgevonden. Ze zitten stampvol sounds, effecten, real-time controls, ingebouwde sampling en een sequencer, allemaal met een gestroomlijnde snelle workflow.

Er zijn drie modellen, de FA-06 heeft een 61 noten aanslaggevoelig klavier, de FA-07 heeft 76 aanslaggevoelige toetsen en de FA-08 heeft een gewogen klavier met 88 toetsen.

In totaal zijn er 2000 klanken, alle SuperNATURAL sounds van de Integra-7 module, de PCM sounds van de XV-5080 en een grote collectie SuperNatural akoestische sounds van o.m. piano's, orgels, drums, bassen en strijkers. Meer sounds zijn regelmatig te downloaden van de Axial site.

Je kunt je ideën vastleggen met de ingebouwde 16 sporen sequencer, in real-time of step-time. Elk spoor heeft een onafhankelijke MFX effect processor en er is een global TFX effect afdeling.

Dankzij het grote kleuren LCD scherm en flink wat knoppen is het heel prettig werken met de FA's. Sampling is eveneens geintegreerd, samples kun je opslaan op SDHC geheugenkaarten of in het flash geheugen en je kunt ze triggeren met de zestien pads.

Uiteraard kan de FA ook als midi controller voor externe apparatuur gebruikt worden én je kunt er je daw mee bedienen. Daarnaast werkt de FA ook als usb audio interface.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com