aanmelden
Bij een Apogee Element 88 nu een Apogee Control gratis
Thunderbolt audio-interface actie tot 15 augustus 2017
Merknieuws 27-06-2017 13:34
Apogee voert tijdelijk actie met haar vlaggenschip, de thunderbolt audio-interface Element 88. Bij aankoop krijg je gratis een Apogee Control fysieke afstandsbediening mee.


Apogee bracht de Element audio-interfaces een half jaar geleden op de markt ter gelegenheid van de dertigste verjaardag van het merk. Ze zijn nu ook goed leverbaar.

De 24, de 46 en de 88
De line-up bestaat uit de Element 24 (analoog 2-in/4-uit + adat-i/o), Element 46 ( 4-in/6-uit + adat-i/o) en Element 88 (8-in/8-uit + 2x adat-i/o). Ze hebben geen knoppen, maar zijn niettemin van alle gemakken voorzien. Doordat je de Apogee Element via het snelle thunderbolt-protocol aansluit, is de latency tijdens het opnemen ongelooflijk laag; bij een samplerate van 96kHz claimt Apogee een zogenaamde round-trip latency van 1.41 milliseconde bij een buffergrootte van 32 samples. Uiteraard zal dit op lagere sample rates iets hoger uitvallen. Heb je een Mac met meerdere thunderbolt-poorten, dan is het zelfs mogelijk om twee verschillende Element interfaces op de thunderbolt-poorten aan te sluiten en deze gelijktijdig te gebruiken.


De Element interface hebben allemaal mic-preamps met stepped gain-instelling, topkwaliteit ad/da-converters (vergelijkbaar met die in de Ensemble), en wordclock-in/out. Voor de voeding wordt een stroomadapter bijgeleverd.


Instellen van de parameters kan met een Control app waarin je onder meer drie onafhankelijke low latency monitormixes kunt maken.


De Apogee Control

Je kunt Element ook draadloos bedienen met de Control Mobile app voor iOS. De software is ook te besturen met de usb Apogee Control hardware. Als je deze aansluit zonder de knoppen zelf te programmeren, biedt deze  controle over de gain van de preamps, de fantoomvoeding, het inschakelen van de zogenaamde Soft Limit, en kun je kiezen of je een input wilt gebruiken als preamp of als di. Daarnaast is het afluistervolume te regelen, net als het volume van de koptelefoon en de talkback. Via de Element Control software is het echter ongelooflijk eenvoudig om andere functies aan de knoppen toe te wijzen. Doordat de Element bestuurd wordt via de software duurt het even voordat de manier van werken volledig geïntegreerd is in je workflow. De Apogee Control helpt dit proces te versnellen. 


De hardware remote dien je afzonderlijk aan te schaffen, maar is bij aankoop van de 88 dus tijdelijk gratis. Als je Apple Logic Pro X gebruikt, kun je alle inputparameters direct vanuit de Logic Mixer regelen.


Adviesprijs van de Apogee Element 88 is € 1649,-. De Apogee Control t.w.v. € 219,- krijg je er tot 15 augustus dus gratis bij. 


Verkooppunten die deelnemen aan de actie: 


Distributie: Sound Service European Music Distribution, +49 33708 9330
www.sound-service.eu, www.apogeedigital.com


Voor de actiepagina klik hier

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com