aanmelden
Brainworx bx_console E
Merknieuws 25-07-2017 08:39
Plug-in emulaties van de beroemde SSL E en G series mixers zijn er al heel veel maar Brainworx is voor hun bx_console E verder gegaan dan de concurrentie.

Met behulp van Tolerance Modeling Technology worden de variaties tussen de verschillende kanalen van de mixer gemodeled. Dat betekent dat je kunt kiezen uit 72 kanalen die allemaal net even anders klinken. En omdat de plug-in maar weinig rekenkracht verbruikt kun je ook heel veel instanties gelijktijdig gebruiken. Elk kanaal heeft een compressor/limiter, expander/gate, vierbands parametrische eq plus high-pass en low-pass filters.

Maar Brainworx biedt je ook de keuze tussen de black en brown eq variaties uit de E series, en je kunt voor de compressor kiezen tussen die van de E series of van de latere G series SSL.

Zowel de compressor/limiter als de expander/gate kun je via een sidechain met een ander spoor triggeren.

In de bx_console E kun je verder parallel processen dankzij een mixknop, de compressor heeft een secondaire release instelling om pompen te voorkomen, er is een THD optie voor saturation, een high-pass filter voor de compressor en Mid/Side monitoring.

Brainworx claimt dat je met de bx_console E voor het eerst de complete klank van de beroemde SSL mixers kunt realiseren, met alle variatie en opties die daar bij horen.

bx_console E werkt als aax (dsp en native), au, audiosuite, en vst plug-in onder Mac OSX en Windows. De prijs is nog niet bekend. je kunt al wel een 14 dagen demo uitproberen.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com