aanmelden
Zoom LiveTrak L-12 complete mobiele mix- en opnameset
Merknieuws 09-08-2017 08:42
De compacte LiveTrak L-12 bevat alles wat je nodig hebt voor mixen en digitale multitrack opnames op lokatie en in een homestudio; mixer, recorder en hoofdtelefoon monitormixer.

De mixer van de L-12 heeft 8 mono inputs met mic pre-amps en twee stereo inputs met driebands eq (incl. parametrische middenband), low cut, en led bar, plus zestien ingebouwde delay en reverb effecten. De acht mono inputs zijn tevens voorzien van een compressor. Verder is er een ingebouwde metronoom, een 128 x 64 pixel diplay en kun je 9 'scenes' opslaan. Maar Zoom is natuurlijk ook een expert in digitale recorders, dus is er een recorder geintegreerd, die 12 sporen 24 bit, 96 kHz, of 14 sporen bij 44,1 kHz, wavebestanden op SD / SDHC / SDXC cards kan opnemen. De 12 sporen kun je gelijktijdig opnemen voor een liveregistratie, maar ook overdubben of de bestanden overzetten naar je daw is mogelijk.

Voor de opnames heb je natuurlijk hoofdtelefoon monitormixen nodig en ook daarin voorziet deze LiveTrak; er zijn vijf verschillende cuemixes mogelijk en een hoofdtelefoonversterker met vijf uitgangen is ingebouwd.

De L-12 kan verder als usb audio interface fungeren waarmee je tegelijkertijd 24 bit, 44,1 kHz audio naar een computer kunt sturen én op de ingebouwde recorder opnemen.

Echt een totaaloplossing voor opname en performance dus en met een gewicht van 2,5 kilo ook eenvoudig te vervoeren.

De Zoom LiveTRak L-12 is vanaf september verkrijgbaar voor rond de € 750,-

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com