aanmelden
500 Next Generation processors met total recall
Het Poolse WesAudio komt met een nieuw concept
Merknieuws 23-08-2017 17:48
500 series of 'Lunchbox' processors zijn kleine meestal analoge, signalprocessors die als modules in een speciaal rack met voeding passen. Het voordeel is het kleine formaat, dus relatief eenvoudig te vervoeren, en het feit dat de modules geen voeding of behuizing nodig hebben - daarvoor is immers het rack-  wat voor een lage prijs zorgt. Zowat alle fabrikanten van naam en ook minder bekende bedrijven hebben ondertussen 500 processors in hun assortiment.

 

Het Poolse WesAudio komt nu met een nieuw concept, Next Generation oftewel ng500. Deze lunchbox-modules hebben een speciale connector met een usb of ethernet connector waarmee alle ng500 modules ingesteld kunnen worden en de instellingen kunnen worden opgeslagen en weer worden geladen via een plug-in in je daw.

Wesaudio heeft momenteel het ng500 compatibele Titan rack en twee ng500 modules; de _Mimas FET compressor en de _Dione BUS compressor. In Titan passen ook standaard 500 modules, maar die bieden natuurlijk niet de total recall functie.

ng500 is een open standaard dus iedere fabrikant kan het implementeren. Het is een heel handig concept, maar het is wel even afwachten of ook andere fabrikanten deze standaard gaan ondersteunen.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com