aanmelden
iZotope Spire iOS audio interface
Stereo in/uit audio interface die via wifi met je smart phone communiceert
Merknieuws 12-09-2017 10:09
iZotope kennen we allemaal als maker van uitstekende mastering en mixing plug-ins. Binnenkort komen ze met hun eerste hardwareproduct, Spire

Spire is een prachtig vormgegeven stereo in/uit audio interface die via wifi met je smart phone communiceert. Het idee achter Spire is om zonder allerlei instellingen te moeten maken, direct je inspiratie te kunnen vastleggen. Met de Soundcheck-functie kun je een paar seconden inspelen en vervolgens stelt de software het juiste opnamelevel in. Spire heeft een ingebouwde microfoon - volgens iZotope van studio-grade kwaliteit, maar ook twee XLR/jack combo jacks met 48 Volt fantoomvoeding en pre-amps van Grace Design. Op twee mini-jack outputs kun je hoofdtelefoons aansluiten. De Spire hardware heeft diverse bedieningsknoppen en een krans van aanraakgevoelige leds, waarmee je koptelefoonvolume instelt en tracks kunt selecteren en muten. Spire heeft een oplaadbare accu die 4-6 uur meegaat en is daarmee een echte portable studio. En zelfs zonder smart phone blijft Spire werken; je kunt 6 uur audio op de hardware zelf opnemen.

Met de bijbehorende gratis Spire iOS app kun je de resultaten opnemen en je sound verfijnen met een gote collectie aan iZotope effecten. De app bevat een achtsporen sequencer met editing een intelligente mixprocessor  waarmee je ruis en clipping kunt corrigeren.

De Amerikaanse adviesprijs is $ 349,-

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com