aanmelden
Buchla module voor Softube Modular
Eerste keer dat Buchla officieel een softwareversie licenseert.
Merknieuws 28-09-2017 08:35
Buchla is een naam die bij liefhebbers van modulaire synths het hart sneller doet kloppen. Nu is er voor het eerst een softwareversie van een Buchla module verkrijgbaar dankzij Softube.

Modular, de software modulaire synth van Softube - lees hier de Interface test -begon met een collectie virtuele modules van Doepfer. Ondertussen zijn daar modules van Intelijel en 4MS bijgekomen. Maar nu heeft Softube iets heel speciaals met de Buchla 259e Twisted Waveform Generator module.

De fameuze hardware van Buchla is sowieso al heel zeldzaam in Europa, maar dit is de eerste keer dat Buchla officiëel een softwareversie van een van hun producten licenseert.

De 259e is een dubbele oscillator, maar zoals je dat van Buchla mag verwachten bevat ie diverse unieke functies. Beide oscillatoren kunnen afzonderlijk gebruikt worden, maar de ene kan ook de andere moduleren. Verder is er waveshaping ingebouwd onder meer volgens de bizarre Mem Skewmethode. De 259e werkt prima als standaard oscillator, maar de attractie zit hem in de meer freaky golfvormen die er uit komen.

De Buchla 259e (€ 82,82) werkt uitsluitend als module in de Softube Modular vst, au, aax plug-in (85,59)

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com