aanmelden
Nieuwe interfaces met mic modeling van Antelope
Discret 8 en Discrete 4
Merknieuws 03-10-2017 11:36
Antelope komt met twee nieuwe audio interfaces en een bijbehorend mic modeling systeem, inclusief microfoons

De nieuwe 192 kHz Thunderbolt/USB 2.0 interfaces heten Discrete 8 en 4. Ze bevatten 8 of 4 nieuw ontwikkelde pre-amps. De Discrete 8 heeft verder 2x Adat en S/P-dif aansluitingen, 8 analoge outputs, stereo monitor uit, twee re-amp outputs en dubbele clock in- en outputs. De Discrete 4 biedt zo ongeveer de helft van die aansluitingen. Beide interfaces hebben een ingebouwde dsp waarop je allerlei bijgeleverde realtime effecten kunt draaien. Deze effecten zijn met de Antelope Contact AFX plug-in direct vanuit je daw te bedienen.

Condensators
Speciaal voor de Discrete interfaces werden twee nieuwe condensator microfoons ontwikkeld, Edge en Verge. Met de Accusonic 3D modeling engine kun je op de dsp in de Discrete realtime gebruik maken van mic modeling. Daarbij kun je kiezen uit een collectie vintage microfoons. Welke is nog niet bekend, maar wel dat je achteraf ook het proximity-effect, off-axis respons en richtingskarakteristiek zou kunnen veranderen.

De Discrete 4 wordt gebundeld met de Edge microfoon voor € 1595,-, de eenvoudigste bundel met de Discrete 8 bevat 1 Discrete en 1 Edge microfoon en kost € 1995,-

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com