aanmelden
Bitwig en iZotope off ADE demo's
Inde Cruise Control Studios Amsterdam 19-20-21 oktober
Merknieuws 13-10-2017 08:43
Amptec organiseert tijdens het ADE Amsterdam Dance Event workshops in de Cruise Control Studios. Twee merken worden onder de aandacht gebracht: Bitwig met de nieuwe versie 2.2 van hun daw Studio en iZotope met de Ozone 8 mastering tools en Neutron 2 mixing plug-in. Je kan gratis deelnemen. Bekijk hier alvast de demovideo's van deze nieuwe producten.

Tijdens ADE organiseert distributeur Amptec 'off ADE' workshops waar professionals hun kennis en know how delen in meerdere sessies waar de daw Bitwig Studio, iZotope Ozone mastering tools en de Neutron audio manipulatie plug-in in hun allerlaatste versies onder de loep genomen worden.

iZotope
Cruise Control Studios 19 en 20 oktober
iZotope brengt gelijktijdig twee updates uit. Een van de belangrijkste nieuwe kenmerken van Neutron 2 en Ozone 8 Advanced is de introductie van Tonal Balance Control - een plug-in die communiceert met de Neutron 2 en Ozone 8 equalizers.

iZotop Ozone 8

Met deze nieuwe interplug-in communicatie kun je mixing problemen oplossen die mastering in de weg staan en overbrug je de kloof tussen mix en mastering. Geen heen en weer schakelen of meerdere vensters meer openen - gewoon tonaal gebalanceerde, professioneel klinkende muziek.

Verder brengt Ozone 8 nieuwe functies zoals de Spectral Shaper module om ruw frequentie problemen te temmen of de Maximizer met nieuwe IRC-modus met lage latentie of de Master Assistant om presets te creëren.Neutron 2 biedt op haar beurt nieuwe analyse-  en visualisatie functies en tools en bevat ook meer controle parameters.

iZotop Neutron 2

Bitwig
Cruise Control Studios 19-20-21 oktober

Onder het motto “Connecting Music Technologies” worden software en hardware samengebracht met Bitwig Studio 2.2. Technologieën werken samen, hardware synths en drummachines worden met elkaar verbonden via midi, of je stuurt een uw eurorack systeem aan met CV, direct naar of vanuit de daw.

Bitwig Studio 2.2

Naast productdemonstraties zijn er ook jamsessies waar muzikanten, hardware synthwizards en softwaremusici samenwerken en hun ervaringen dellen. Leer hoe je Bitwig Studio gebruikt om diverse technologieën te overbruggen in het muziekproductielandschap.

Bitwig Studio 2.2 - dual monitor

De sessies beginnen om 13:30 uur met een inleiding tot Bitwig Studio, gevolgd door een interactieve jamsessie, waar je met de kunstenaars kennis kunt maken.

Sapporo, de in Japan gevestigde dj/producer en gitarist Shigeru Tanabu,  staat bekend om zijn uitgaven op Francois Kevorkian's Wave Music en Tokyo's Apt. Internationaal label. Tanabu heeft samengewerkt met Brendon Moeller onder zijn naam Beat Pharmacy en werkt momenteel aan een aantal nieuwe spannende projecten met bekende namen in de industrie. Shigeru Tanabu werkt als manager bij Sonicwire. www.sonicwire.com

Tapan, alias Goran Simonoski uit Irrupt, is een veelzijdig en veelgevraagd geluidsontwerper en muzikant. Hij voegt zich bij dit event om het onmiskenbare geluid van eurorack en hardware drums te laten zien, Hij demonstreert de anders gescheiden werelden van software en hardware in één wereld kunnen samensmelten.

Bitwig's eigen Fredrik Astevall aka Krumelur zal in de sessies zijn kennis en ervaring in muziekproductie en performance delen met de deelnemers.Cruise Control Studios, Rokin 75, 1012 KL, Amsterdam
Datum en tijd: 19 t/m 21 oktober van 13:00 t/m 15:00
Gratis entree.

Organistie: Amptec BVBA, +32 11281458
www.amptec.nl, www.bitwig.com, www.izotope.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com