aanmelden
Eventide H9000 aangekondigd
Hardware effectprocessor
Merknieuws 18-10-2017 09:15
Nieuwe topklasse hardware FX processor van Eventide aangekondigd op AES in New York. Bekijk hier de specs en de demovideo.

De markt voor hardware effectprocessors is klein, maar af en toe verschijnt er toch iets nieuws op dat gebied. TC Electronic introduceerde onlangs nog de budget M100, Eventide komt over enige tijd met een nieuwe topklasse processor, de H9000.

Met vier quad-core ARM processors levert de H9000 een stevige portie rekenkracht, die je kunt gebruiken voor achtvoudige multi-channel processing en surround. Maar je kunt ook vier effecten combineren in een zogenaamde FX Chain. De H9000 is helemaal bij de tijd met AES/EBU, Adat en usb digitale audio aansluitingen, plus optionele netwerkfunctionaliteit voor MADI, Dante, Ravenna en andere varianten. Er zijn acht analoge in- en outputs en midi in/out/thru.  Bedienen kan op afstand met de standalone en vst, au, aax plug-in 'emote'.

Eventide weet natuurlijk wel het een en ander van effecten, de H9000 bevat dan ook maar liefst 2017 presets, waaronder alle favorieten uit eerdere H modellen, de DSP's en de H9 harmonizer

De H9000 is voor het eerst te zien op de AES show in New York, maar zal pas in maart 2018 te koop zijn voor  zo'n 7000 Dollar.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com