aanmelden
Test Arturia Audiofuse in Interface september
Arturia's eerste usb-audio/midi-interface
Merknieuws 16-10-2017 10:10
We kennen Arturia uiteraard van hun goed klinkende software- en hardwaresynthesizers. Nu slaan ze een heel andere weg in door met de AudioFuse voor het eerst een desktop usb-audio-interface te ontwikkelen. Weet Arturia ook in dit segment indruk te maken? Dat kun je lezen in de uitgebreide test in Interface 211, september 2017.

Arturia heeft ons echt lange tijd in spanning gehouden. Begin 2015 werd de AudioFuse al met veel tromgeroffel aangekondigd als de naderende revolutie en next best thing. Toch werd de release een aantal keren uitgesteld om, naar eigen zeggen, alle laatste kinderziektes de wereld uit te helpen en om echt te streven naar perfectie. Medio 2017 is ons geduld dan eindelijk beloond en komt Arturia met een krachtige drieling.

De AudioFuse (€ 599,-) wordt namelijk geleverd in drie varianten: met een zilveren, donkergrijze of zwarte aluminium behuizing. Elke variant wordt geleverd met bijpassend deksel − met lederen band in eigen moderne kleurstelling − om alle knoppen te beschermen tijdens transport. Inclusief deksel is dit een fraaie, compacte lunchbox met afmetingen van 12½x12½x7cm.  

Lees de test in Interface 211, september 2017. 
Bekijk hier een preview en de videodemo's van Arturia. 
AudioFuse heeft aan de voorkant  twee xlr/jack-combo-inputs (line en instrument) en twee aansluitingen voor hoofdtelefoons. Aan de achterkant vind je twee line-inputs, vier audio-uitgangen (speaker A & B), twee insertjacks, phono-aansluiting voor een platenspeler en op digitaal gebied, s/p-dif- i/o, adat-i/o, world clock- en midi-i/o via een verloopkabel. Behalve een usb-aansluiting voor je computer of tablet/phone is er een ingebouwde hub met drie usb-slots.

AudioFuse front view

Dat is een behoorlijk complete uitrusting, maar de AudioFuse laat zich bovendien ook heel comfortabel bedienen. Bovenop vind je een complete monitorcontroller met een joekel van een volumeknop, aparte volumeregelaars voor de twee hoofdtelefoons, routing- en selectorknoppen plus een ingebouwde talkback. Verder alle nodige regelaars voor de mic-inputs en twee 6-segments ledbars. Zo compleet kom je het zelden tegen.

AudioFuse rear view

Distributie: Pro Media Connect, 0252 629365

www.promediaconnect.nlwww.arturia.com

 Demovideo van Arturia: 

The making of…

- 4 analoge inputs: 2 mic/instrument/line, 2 phono/line
- 4 analoge outputs
- 2 analoge inserts
- ADAT I/O
- S/PDIF I/O
- Word Clock I/O
- MIDI I/O
- 3-port USB hub
- 2 microfoon preamps met DiscretePRO® technologie
- 2 phono RIAA preamps
- 24-bit AD/DA converters bij 192kHZ sample rate
- 2 phono RIAA preamps
- A/B speaker switchen
- Direct monitoring
- Onafhankelijke master/monitor mix kanalen
- PC/Mac/iOS/Android & Linux compatibel

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com