aanmelden
Nieuwe UAD en Apollo software en plug-ins
Merknieuws 21-11-2017 08:11
Universal Audio brengt in hoog tempo nieuwe plug-ins uit. Samen met software versie 9.4 voor UAD en Apollo zijn erweer vier nieuwe bijgekomen.

De software update betreft vooral compatibiliteit met de laatste versie van operating systems; macOS 10.13 High Sierra en Windows 10 Fall Creators. Verder zijn er wat kleine bugs weggewerkt.

Tegelijkertijd zijn er vier plug-ins voor UAD en Apollo bijgekomen. Deze zijn uiteraard geen onderdeel van de update, je moet ze los aanschaffen.

Empirical Labs® EL8 Distressor (€ 299,-) is een plug-in versie van deze zeer populaire hardware compressor/limiter uit 1993. De plug-in werd samen met Empirical Labs ontwikkeld en is een letterlijke navolging van de hardware.

Van Softube komt de Dytronics Tri-Stereo Chorus (€ 199,-), een plug-in op basis van een emmertjesgeheugen chorus uit de jaren 80

Brainworx is de maker van de Gallien-Krueger 800RB Bass Amp (€ 149,-), een basversterker van begin jaren 80 die op talloze hits te horen is. De plug-in werd in samenwerking met Gallien-Krueger ontwikkeld.

Ocean Way Microphone Collection (€ 249,-) is een virtuele microfoon emulator, die enkel werkt met de Townsend Labs Sphere L22 microfoon. Deze plug-in levert de sound van 12 vintage microfoons uit de collectie van Ocean Way's engineer/producer Allen Sides

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com