aanmelden
Magix pakt uit
Merknieuws 28-12-2017 11:55
Wie denkt dat Magix alleen software maakt voor beginners zit er helemaal naast. Ze hebben tot 14 januari zelfs een ijzersterke aanbieding met drie uitstekende softwaretitels

Magix heeft in de loop der tijd heel wat professionele producten overgenomen van andere fabrikanten; Sequoia, Samplitude, Acid, Sound Forge en Spectralayers. De laatste drie werden onlangs nog overgenomen van Sony Pro. Nu is er een aanbieding van Samplitude Pro X3 suite inclusief Sound Forge Pro 11 en Spectralayer Pro 4. Alleen voor Windows!

Misschien ken je Samplitude niet, maar het is een uitstekende daw met ingebouwde Melodyne plug-in, mooie processing plug-ins en 24 virtuele instrumenten waaronder een sampleplayer met 70 GB aan data. Verder ondersteuning voor vst plug-ins, Cleaning & Restoration Suite en DDP export. 

Sound Forge Pro is de laatste versie van deze uitstekende audioeditor met talloze mogelijkheden en Spectralayers Pro is eveneens een editor maar dan op het spectrale vlak, wat allerlei unieke mogelijkheden oplevert.

En dit complete pakket met een adviesprijs van $ 1.248,- koop je nu voor een verbijsterende $ 149,-. Zelfs als je maar een van deze programma's nodig hebt is dit een absoluut koopje!

De actie loopt tot 14 januari.

Meer weten

De Interface review van Samplitude X2 vindt je hier

Onze test van Spectralayers en Sound Forge staat hier

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com