aanmelden
Wave Alchemy Evolution
Merknieuws 05-01-2018 10:02
Met alle loops, drumsounds en plug-ins vraag je je af of je nog wel behoefte hebt aan een drumcomputer. Evolution van Wave Alchemy heeft echter heel veel te bieden

Evolution is zelf geen plug-in, maar een combinatie van drumcomputer en een grote library drumsounds voor Native Instruments Kontakt, ook de gratis Player-versie. De library bevat 28.000 elektronische drums en andere ritmisch bruikbare klanken. Van elke sound zijn er vier versies; clean en drie tapeversies die geprocessed zijn met een Studer A80 analoge taperecorder.  Er zijn 400 complete kits met 12 gelijktijdig bruikbare kanalen/instruments, waarin je elk weer drie sounds kunt layeren.

Via een X-Y pad kun je die layers balanceren, mixen en morphen. Per stem zijn er 42 moduleerbare parameters als mix, filter en effecten, die je ook aan acht macroknoppen kunt toewijzen.

Uiteraard is er een overzichtelijke grid sequencer voor de noten met velocity, pitch en diverse timingvariaties, maar ook een sequencer voor diverse effectparameters. En er zijn natuurlijk talloze effecten, voor de individuele stemmen en voor de complete kit.

Evolution is daarmee een uitstekend en compleet laboratorium voor je beats.

Er is een demoversie beschikbaar en Wave Evolution biedt zelfs een 14 dagen 'niet goed, geld terug' regeling.

De gratis Kontakt Player werkt standalone en als vst/au/aax plug-in en is NKS-ready. Evolution kost tot 19 januari 120 Britse pond (135 Euro)

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com