aanmelden
Stap in de Raumzeitmaschine
Merknieuws 31-01-2018 09:39
Het Duitse Tegeler Audio Manufaktur brengt met de Raumzeitmaschine een algoritimische hardware reverb uit met buizen, maar het is zeker geen totale nostalgietrip.

Het gebeurt nog maar zelden dat er een professionele hardwaregalm op de markt komt, maar Tegeler durft het blijkbaar aan. De Raumzeitmaschine is een 19” stereo, digitale galm met slechts een paar parameters, die behalve direct op het apparaat zelf ook via een plug-in te bedienen zijn. De draaiknoppen zijn gemotoriseerd en worden via de plug-in commando's bewogen. Presets kun je niet direct op het apparaat kiezen, enkel via de au, aax, vst plug-in. Het apparaat wordt via ethernet (kabel of draadloos) aan je computer verbonden.

En er zitten dus echt buizen in, twee dubbele triodes per kanaal en daarnaast nog transformatoren voor in- en output. Voor Tegeler vormt dit analoge deel een esentieel onderdeel van de sound en daarom zijn er geen digitale in- en outputs. Die sound is echt anders dan Lexicon, TC, Bricasti of een plaat- of veergalm zegt de maker.

De Raumzeitmaschien kost € 2.699,- incl. Je kunt het apparaat 14 dagen uitproberen zonder aankoopverplichting.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com