Plugin Alliance PickPack

Merknieuws 21-02-2018 10:06

Plugin Alliance introduceert een systeem van 'huurkoop' voor plug-ins

Je ziet in de softwaremarkt steeds vaker een systeem waarbij je software per maand kunt huren in plaats van kopen. Dat is voor sommigen wellicht handig, maar de gemiddelde gebruiker ziet daar vaak niet zo veel in. Het huursysteem wordt meestal gepresenteerd als service voor de gebruikers, maar het is zeker ook een slimme manier voor de makers om een constantere stroom van inkomen te genereren.

Plugin Alliance gooit het als eerste 'softwareboer' over een iets andere boeg met PickPack. Hierbij huur je ook plug-ins, maar wordt je na een bepaalde periode gewoon eigenaar. Ze noemen het 'rent-to-own', je zou het in het Nederlands huurkoop kunnen noemen of aanschaf op afbetaling.

Je kiest 10 plug-ins die je onmiddelijk kunt gebruiken. Daarvoor betaal je $ 29,- per maand en na 29 maanden ben je gewoon eigenaar en zijn er geen verdere kosten meer. Dat komt neer op $ 84,10 per plug-in. Alle plug-ins van Plugin Alliance - van o.m. Brainworx, SPL, Elysia, Unfiltered Audio en anderen - zijn van hoge kwaliteit, vaak emulaties ven bekende hardware. Het zijn allemaal processors en effecten, aan plug-in instruments doen ze niet. 

Er wordt nagedacht over andere bundel-vormen met meer of minder plug-ins

Plugin Alliance heeft een hele mooie selectie aan plug-ins; 86 stuks van 17 verschillende fabrikanten. Allemaal kun je ze 14 dagen uitproberen als demoversie.

Meer info

zoeken
zoeken