aanmelden
Nieuwe kansen voor Cakewalk Sonar
Merknieuws 23-02-2018 12:20
In november werd bekend dat Gibson, eigenaar van Cakewalk, stop met de ontwikkeling van Sonar en alle andere Cakewalk software. Nu heeft zich een partij gemeld die Cakewalk wil overnemen.

Gibson stopte indertijd met Cakewalk vanwege hun lastige financiële positie en volgens de geruchten vanwege de mislukte introductie van een abonnementsysteem voor de software. Veel heeft het niet geholpen want Gibson zit nog steeds in het financiële moeras, zelfs zodanig dat sommigen het faillisement van het bedrijf verwachten.

Gelukkig voor gebruikers van Sonar en andere Cakewalk software - Z3TA en Rapture Pro bijvoorbeeld - is er nu een partij die de Cakewalk erfenis gaat overnemen en doorontwikkelen. Die andere partij is Bandstand Technologies, gevestigd in Singapore, bedenker van het cloud-based muziekplatform Bandlab en (meerderheids)eigenaar van o.m. Rolling Stone Magazine, De Singaporese distributeur Swee Lee  en Harmony Guitars.

Wat de deal precies inhoudt en hoe de toekomst voor Sonar c.s. er gaat uitzien is momenteel nog niet bekend, maar er is in elk geval weer hoop aan de horizon voor Sonargebruikers.

Meer info

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com