aanmelden
Cubase 9.5 Interface review!
Plus demo- en instructievideo's
Merknieuws 02-03-2018 10:03
In maart 2017 hebben we versie 9 van Cubase getest. In november kondigden we alweer versie 9.5 aan, en die versie hebben we getest in Interface 215, jan-feb 2018. Download deze test nu: ga naar het blokje in de linkerkolom!

Voordat de meeste mensen er erg in hadden, was Cubase 9.5 alweer beschikbaar. De updates volgen elkaar tegenwoordig zo snel op dat je je gaat afvragen er dan nog écht opzienbarende zaken in zo’n nieuwe versie zitten. Het lijkt erop dat Steinberg in dit geval wel degelijk het een en ander had toe te voegen. Wij houden de nieuwe features tegen het licht in de test die we publiceerden in Interface 215, jan-feb 2018.

Mocht je de review in Interface nog niet gelezen hebben, hier verklappen we alvast de conclusie: 
Met Cubase 9.5 zet Steinberg de ontwikkeling naar een hogere gebruiksvriendelijkheid met succes door. De meeste functies zijn steeds beter vanuit één scherm te bedienen. Natuurlijk brengt de nieuwe versie ook extra’s, waarvan de Flux wavetable-synth in Halion Sonic SE een highlight is. Direct Offline Processing, een 64bit audio-engine, verdubbeld aantal inserts, uitgebreidere Sampler Track en flexibeler automatiseringscurves maken deze update zeker de moeite waard.

Donwload de test van Cubase 9.5 uit Interface 215, jan-feb 2018: klik op het pdf icoon bovenin de linkerkolom. 

Wil je de test van versie 9, uit Interface 206, maart 2017, ook lezen, klik hier!

En bekijk hieronder demo- en instructievideo's voor 9.5! Op het Youtube-kanaal van Cubase vind je tientallen zeer recente instructievideo's voor Cubase. Klik hier

 

Klik hier voor nog meer informatie op de site van Steinberg

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com