Loopmasters brengt Loopcloud 2.0 uit

Merknieuws 27-04-2018 12:24

Hoeveel tijd besteden we eigenlijk wel niet aan het doorzoeken, laden en aanpassen van nieuwe sounds en samples voor onze tracks? Te veel vindt Loopmasters en daarom is er Loopcloud.

Loopcloud is een initiatief van Loopmasters, een van de grotere producenten van samplelibraries. Met de Loopcloud browser en plug-in kun je in je daw, dus in de context van je track, on-line individuele samples uit het complete assortiment van de Loopmasters collectie zoeken en beluisteren. Versie 2.0 is net uit.

Samples van 70 bedrijven
De collectie sounds bevat behalve Loopmasters' eigen collectie ook samples van zo'n 70 andere bedrijven. De loops en samples worden automatisch aangepast aan het tempo en de toonsoort van de track in je daw en je kunt ze op ook op half of dubbel tempo beluisteren. Voor het zoeken is een slim tagsysteem ontwikkeld zodat je moeiteloos de juiste sound kunt vinden in het enorme aanbod met miljoenen samples.

Je kunt zelfs de (low-res) loop in je daw bewerken voordat je tot aanschaf overgaat! Heb je het juiste sample gevonden, kun je het direct naar je daw slepen.

Per sound afrekenen
Loopcloud werkt niet met abonnementen, je betaalt alleen voor de individuele sounds of collecties die je daadwerkelijk aanschaft. In Loopcloud kun je ook heel eenvoudig de sounds die je al gekocht hebt terugvinden, want ze worden in the cloud bewaard.

Gratis sounds
Je krijgt elke week een dosis gratis sounds als je een (gratis) account aanmaakt en nieuwe gebruikers krijgen 500 gratis credits en dubbele credits bij hun eerste aankoop.

Loopcloud 2.0 werkt als vst, au en aax plug-in, de browser werkt ook standalone.

Meer informatie en tutorials

 

 

zoeken
zoeken