aanmelden
Moog Grandmother
Nieuwe semi-modulaire synth van Moog
Merknieuws 12-05-2018 09:12
In de aankomende Interface 219 kun je onze test lezen van de nieuwe Moog DFAM, maar intussen heeft Moog weer een nieuwe analoge synth aangekondigd.

Het begint zo ongeveer een traditie te worden dat Moog een nieuwe synth introduceert tijdens het Moogfest, een jaarlijks evenement in het Amerikaanse Durham van en voor Moogbezitters en fans. Vorig jaar kon je daar zelf een Moog DFAM in elkaar schroeven.

Voor de aflevering van dit jaar (17-20 mei), geen DIY-project maar er is wel een nieuwe Moog aangekondigd, de Grandmother. Een speciale Moogfest limited edition van deze synth is tijdens Moogfest 2018 verkrijgbaar voor $ 899,-, inclusief spijkerjasje!

De Grandmother is analoog en semi-modulair, dus je kunt ook zonder gebruik te maken van de 41 patchpunten (21 in, 16 out en een 'mult') sounds spelen en editten.

Grandmother heeft twee oscillatoren met vier golfvormen en hard sync, een lfo die tot aan het audiobereik loopt, een envelope en natuurlijk het klassieke Moog ladderfilter plus een eenpools high-pass filter. Heel apart is de toevoeging van een vintage galmveer. Verder is er een externe audio input, een arpeggiator en een sequencer met maximaal 256 noten.

Voor de communicatie met de buitenwereld is er 5-pins midi, usb-midi en mono audio in en out. Het keyboard is van Fatar en heeft 32 toetsen.

Wanneer de Grandmother wereldwijd verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend. Op de site van Moog wordt er ook nog geen melding van gemaakt, wel over Moogfest 2017

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com