aanmelden
Roland Cloud update met nieuw instrument
Thomas Dolby livestream in Roland Cloud
Merknieuws 26-07-2018 13:48
In Interface 220 kun je onze uitgebreide test lezen van Roland Cloud, de cloud-based collectie plug-in instruments van Roland. Nu is er update 5.6 met een nieuw instrument. En een liveconcert van Thomas Dolby op Roland Cloud!

Roland Cloud werkt met een abonnementsysteem; voor € 19,95 per maand krijg je de beschikking over een geweldige collectie software instrumenten.

Het nieuwste Roland Cloud instrument heet SRX Keyboards en is een virtuele versie van het zeer populaire SRX Expansion board voor JV en JX hardware van begin jaren 2000. Deze SRX is een soort 'best of' van alle SR-JV80 expansion boards. SRX Keyboards bevat meer dan 1700 golfvormen, waaronder alle waves van het Synthesizer Expansion Board, 86 effecten en 393 presets van piano's, via synthpads, string machines tot talloze synthsounds.

Met deze update zijn de user interfaces meteen verbeterd; ze zijn nu scherp in alle resoluties, waarmee een van onze kritiekpunten uit de test opgelost is.

Wie Roland Cloud zelf wil testen kan gratis een proefperiode van 30 dagen activeren via;

www.rolandcloud.com

 

Je kunt je daar meteen ook gratis inschrijven voor de livestream van een uniek Thomas Dolby concert. Dolby zal daarbij gebruik maken van enkele Roland Keyboards, een drumpad en de Roland Cloud instrumenten op zijn laptop.

Het concert begint om 1 uur 's nachts op vrijdag 28 juli. Gelukkig kun je het hier alsnog bekijken

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com