Akai MPK Mini Play

nieuwe mini controller van Akai

Merknieuws 16-10-2018 09:45

Hij is heel compact, maar zit vol handige features, de nieuwe MPK Mini Play usb controller van Akai. Er zitten zelfs een soundengine en een luidsprekertje ingebouwd.

Er is al heel wat keuze op het gebied van compacte midi controllers, maar de Akai MPK Mini Play heeft heel veel te bieden in een compacte behuizing voor een redelijke prijs.

Het toetsenbord heeft twee octaven aan mini keys en een kleine joystick voor controllerdata. Verder zien we een klein display, 8 verlichte drum pads en 4 draaiknoppen waarmee je via de bankkeuze 8 parameters kunt bedienen. Er is zelfs een connector voor een sustainpedaal en natuurlijk een hoofdtelefoon aansluiting.

De uitrusting is grotendeels vergelijkbaar met de MPK Mini MK II, maar de MPK Mini Play kan op batterijen werken en heeft een ingebouwde luispreker plus een sound engine met 128 sounds en 10 drumkits. Je kunt hem dus ook als standalone instrument te gebruiken.

Dankzij de usb aansluiting kun je hem ook als controller voor je software gebruiken. De voeding wordt ook meteen via usb geregeld.

De MPK Mini Play kost € 129,- 

Meer informatie

zoeken
zoeken