aanmelden
Amped Studio 2
Web daw met WAM plug-ins
Merknieuws 02-12-2018 14:53
Als je overal aan je songs wilt kunnen sleutelen moet je een laptop of een tablet meeslepen. Maar er zijn alternatieven in de vorm van browser-based daws, waarop je met elk apparaat dat internet toegang heeft kunt werken. Amped Studio is daarvan een mooi voorbeeld

Amped Studio is zo'n on-line daw en een behoorlijk uitgebreide. Dit programma biedt audio- en midisporen – desgewenst op het zelfde spoor - diverse plug-in instruments en effecten, automatisering en een audio editor Met de ingebouwde Pitch & Beat Detector kun je zelfs een geneuriet of gebeatboxed riedeltje in een midispoor omzetten.

Sinds versie 2 is er in deze DAW een systeem ingebouwd voor het gebruiken van externe plug-ins dat WAM (Web Audio Module) heet. Dat zijn geen standaard vst of au plug-ins, maar speciale plug-in's. Er zijn momenteel drie WAM's van externe partijen en dat zijn  alledrie wel aangepaste versies van standaard plug-ins. Dexed en OBXD zijn gratis, voor Augur moet je 20 Dollar betalen. Helaas blijkt Amped Studio momenteel enkel op Chrome, Opera of Vivaldi te werken. De basisversie is gratis, Premium kost $ 4,99 per maand.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com