Synapse Dune 3 is uit

Compleet vernieuwde versie van deze topkwaliteit softsynth

Merknieuws 10-12-2018 08:52

Dune is een van de betere synthesizer plug-ins van de laatste jaren. Synapse Audio heeft net versie 3 uitgebracht en die is op allerlei fronten verbeterd en uitgebreid

Dune is een polyfobe synthesizer met VA/subtractiv, FM enwavetable engines. De naam komt van het Differential Unison Engine - DUNE dus - modulatiesysteem.

Nieuw in versie 3 zijn;

  • Verbeterde oscillatoren voor VA, FM en Wavetable synthese. Maximaal 8320 oscillators (bij maximale polyfonie) en de nieuwe Swarm modus, een verbeterde versie van Supersaw waarbij elke oscillators een iets andere modulatie meekrijgt.
  • Een dubbel multimode filter met serieel/parallel routing en blend, met nieuwe filtertypes en plug-in filters als formant/vowel en phaser.
  • Dubbele arpeggiators die onafhankelijk te programmeren zijn en midibestanden kunnen laden. Verder random modus en ARP hold.
  • Wavetable editor waarin je wavetables kunt tekenen of berekenen middels wiskundige formules. Verder met morphing, fade in/out, normalize en invert/reverse. Golfvormen kun je saven als wavebestand en je kunt ook standaard wavebestanden laden.

Dune 3 werkt als vst/au/aax plug-in en kost $ 179,-. Een upgrade van Dune 2 kost $ 79,-

Er is een demoversie beschikbaar.

Meer info

audiodemo's

 

 

zoeken
zoeken