Cherry Audio Voltage Modular update 1.1

Polyfone modules voor software modulaire synth

Merknieuws 23-12-2018 09:42

In de nieuwste Interface (225) kun je een test lezen van de software modulaire synth Voltage Modular. Kort geleden kwam daar een belangrijke update voor uit.

Allard Krijger was in zijn test zeer enthousiast over Voltage Modular, terwijl hij toch echt een hardwarefan is. De appeal van het programma is met update 1.1 nog een stuk groter geworden, vooral vanwege het feit dat je nu eenvoudig polyfoon kunt werken en dat is natuurlijk iets wat in met een hardware modular nauwelijks haalbaar is.

Aan het basispakket zijn 11 nieuwe polyfone modules toegevoegd; oscillators, filters, envelopes etc. maar ook Poly Unison Voor deze polyfone modules heb je toch maar een kabel nodig, dus patchen is net zo overzichtelijk als met de mono-modules.

Er zijn nog meer modules bijgekomen; Super LFO, Super Oscillator, Super Envelope Generator en een Ladder Filter, gebaseerd op het beroemde Moog-ontwerp.

 

Dan is er nog de nieuwe MPE interface die je voor 10 Dollar kunt aanschaffen.

En het nieuws houdt daarmee nog niet op want er is een nieuw starterspakket met 45 modules voor $ 50,- dat Voltage Ignite heet.

De standaard Core Package samen met de Misfit Audio Electro Drums Package wordt momenteel voor maar $ 99,- aangeboden.

 

Meer info

 

 

zoeken
zoeken