aanmelden
Twee nieuwe Volca's van Korg
Modular en Drum
Merknieuws 05-01-2019 09:14
De jaarlijkse NAMM show vind eind deze maand plaats in Anaheim en dat betekent dat er langzaam maar zeker allerlei geruchten de ronde doen en vage foto's gelekt worden van nieuwe producten die daar mogelijk gepresenteerd gaan worden.

 Zo zijn er plaatjes opgedoken van twee nieuwe Volca's van Korg; Volca Modular en Volca Drum.

Vooral de Volca Modular prikkelt de nieuwsgierigheid. De Modular heeft als ondertitel Micro Modular Synthesizer. Deze lijkt geinspireerd op de 'West Coast' modulars van Buchla. Het apparaat heeft één oscillator en allerlei parameters met ongebruikelijke namen als Woggle, Space Out, Fold en LPG. Dat laatste staat voor Lowpass Gates, Buchla's versie van een lowpass filter gecombineerd met VCA. De zwarte vierkantjes zijn patchpunten en er is een CV in en Sync in en out.

De Volca Drum alias Digital Percussion Synthesizer, heeft zo te zien modulatie voor een aantal drum parameters en een klein display. Verder midi in en sync in en out. Er zijn twee layers dus vermoedelijk zijn er twee klanken gelijktijdig mogelijk. Beide Volca's hebben natuurlijk de bekende step sequencer.

Allemaal geruchten, dus hoe het precies zit valt momenteel niet te achterhalen. Daarvoor zullen we moeten wachten tot Korg de officiële specs vrijgeeft.

Distributie: Voerman, 033 4612908

www.voerman.nl, www.korg.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com