aanmelden
Behringer Eurorack modules aangekondigd
super betaalbare synthmodules op basis van de Roland System 100M
Merknieuws 07-01-2019 09:08
Het is bijna niet meer bij te houden met alle aangekondigde nieuwe analoge synths van Behringer. De laatste aankondiging gaat over een grote serie Eurorack modules voor uiterst lage prijzen

Volgens Uli Behringer is men bezig met prototypes van de eerste zes modules uit een serie die uiteindelijk (over een periode van 2 jaar) maar liefst 40 modules zal omvatten. Deze Eurorack modules zijn allemaal gebaseerd op de het Roland System M100 systeem van begin jaren 80. Hoe duur ze worden is niet exact bekend maar er worden bedragen tussen de 49 en 100 Dollar per stuk genoemd!

De eerste modules die uit moeten komen zijn een VCO, VCF en een VCA. De afbeeldingen zien er prachtig uit maar deze zijn wel 'gerendered' dus nog geen real-life exemplaren.

Ondertussen valt tussen de bomen het bos niet meer te ontwaren, want de afgelopen tijd werden al talloze nieuwe synths en drumcomputers aangekondigd;

De VC340, een clone van de Roland VP-330 vocoder

De Odyssey, een clone van de ARP Odyssey

De MS-101, een clone van de Roland SH-101

De Pro-One, een clone van de Sequential Pro One

RD-909 en RD-808, clones van de Roland TR drummachines

UB-Xa, een clone van de Oberheim OB-Xa

Je vraagt je af wat ze hier bij Roland allemaal van denken! Wanneer alle aangekondigde apparaten allemaal echt te koop zullen zijn is volstrekt onduidelijk. Momenteel zijn enkel de Neutron en Model D op de markt verschenen.

Behringer is niet op de NAMM show zelf aanwezig maar houdt wel eigen expo in hun California Experience Center in LA. Hopelijk krijgen we dan wat meer duidelijkheid over wat we het komende jaar kunnen verwachten.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com