NAMM Beursnieuws Deel 9 IK Multimedia Axe I/O

Audio interface speciaal voor gitaar met amp modeling

Merknieuws 18-01-2019 10:26

Axe I/O van IK Multimedia heeft heel wat te bieden voor (bas)gitaristen; 24 bit audio interface, amp en fx modeling software, ingebouwde re-amping en optimale interactie met je pick-ups

Axe I/O is een 2 in, 5 uit, usb 2 interface speciaal voor gitaristen. De speciale gitaarinput kun je optimaal aanpassen aan de impedantie van je actieve of passieve gitaarelementen en aan de sound die je zoekt. Er is verder een re-amp output voor gebruik met hardware amps en effecten. je krijgt er het AmpliTube 4 Deluxe softwarepakket bij met 150  amp en fx emulations voor je computer. De Axe I/O heeft een speciale knop om AmpliTube presets te laden en er zijn twee connectors waarop je expression pedals of switches kunt aansluiten om AmpliTube te bedienen. Verder zijn er nog midi in en out connectors voor extra controllers.

De 24 bit, 192 kHz Axe i/o heeft ook twee mic/line pre-amps met fantoomvoeding, een hoofdtelefoonuitgang en vier lijn outputs. Verder is er natuurlijk een tuner ingebouwd en krijg je behalve AmpliTube ook 10 TrackS plug-ins en Ableton Live Lite 10.

Axe I/O gaat 427 Euro kosten

Meer informatie

zoeken
zoeken