NAMM Beursnieuws Deel 11 JBL Series 104

Nieuwe desktop monitors van JBL

Merknieuws 21-01-2019 09:04

Niet iedereen heeft ruimte in zijn studio voor groot formaat monitors of misschien zoek je iets wat makkelijk te vervoeren is. JBL heeft een oplossing met de nieuwe Series 104

De 104 serie is uiterst compact maar levert niettemin een accurate neutrale klank met een brede sweet-spot. Het formaat kan dankzij de co-axiale luidspreker setup lekker klein blijven; de 0,75 inch hoogspeaker is in het midden van de 4,5 inch woofer gemonteerd. Het systeem is speciaal ontworpen voor gebruik op een tafelblad en mede dankzij een baspoort loopt het laag door tot 60 Hz. Dankzij de 60 Watt klasse D versterker levert het systeem ook lekker veel volume zonder in ademnood te komen. De versterker en de netvoeding zitten in een van de speakers uit de set, waarop je ook een volumeknop en een koptelefoonaansluiting vindt. Scheelt weer een stel kabels.

Er zijn gebalanceerde jacks en tulpjes voor de input. Voor op de hoofdspeaker zit nog een mini-jack aux input. De afmetingen zijn 342x217x330 mm en het gewicht bedraagt 4,8 kg.

Als optie is een koffer verkrijgbaar.

De prijs is nog niet bekend.

meer informatie

 

zoeken
zoeken