NAMM Beursnieuws 21 Icon Audio Platform Nano DAW

Betaalbare midi/daw controller van Icon

Merknieuws 24-01-2019 11:04

Behalve de al eerder gesignaleerde Platform U22 audio interface, introduceert Icon ook een nieuwe kleine daw controller op de Namm.

De Platform Nano DAW is een kleine desktop controller met een touch sensitive gemotoriseerde fader, een display, een jog/shuttle, 4 draaiknoppen en flink wat verlichte drukknoppen om je daw mee te bedienen. Links in het display zie je de naam van de geselecteerde track, de huidige parameterwaarde en rechts de positie in de song. Met de drukknoppen bedien je de transportfuncties, kies je tracks en banks en bedien andere functies in je daw.

De Platform Nano DAW ondersteunt de Mackie Control en HUI standaards en wordt geleverd met overlays voor Cubase/Nuendo, Logic Pro X, Digital Performer, FL Studio, Samplitude, Reaper, Studio One, Bitwig, Reason, ProTools, Sonar, Audition en Ableton Live.

je verbindt hem met je computer via de usb poort en er is tevens een Bluetooth aansluiting. Verder zijn er twee aansluitingen voor voetschakelaars. Hij kan zijn stroom ook halen uit de ingebouwde oplaadbare batterij.

Platform Nano DAW werkt als class compliant usb device onder Windows en Macos. Er is geen ondersteuning voor iOS.

De prijs zou zo'n 210 Euro bedragen

 

Meer informatie

zoeken
zoeken