12 Bit Crunch Soul machine

kant en klare soul akkoorden

Merknieuws 25-02-2019 09:22

Soulfulle akkoorden op piano, orgel en gitaar zijn onmisbaar voor een authentieke RnB of gospel feel in je track. Maar wat als je niks weet van akkoorden?

Soul Machine van 12 Bit Crunch is een instrument voor Native Instrument Kontakt 5.6.5+ vol kant en klare authentieke soulfull akkoorden. Er werden vier instrumenten gebruikt, akoestische piano, Wurlitzer elektrische piano, Hammond C3 en een Fender Telecaster. Er zitten drie variaties van een majeur akkoord, mineur 7, dominant 7, suspended en half diminished akkoorden in. Met gebruikmaking van de key switches, velocity en mod wheel kies je voor diverse articulaties en je kunt een van de 300 samples met vinylgekraak over de akkoorden leggen zodat ze klinken alsof je ze van een lp hebt gesampeld. Verder is er een instelbare wow en flutter. Je kunt ook kiezen voor full-range hifi of lo-fi mp3 sound. De beschikbare akkoorden kun je als midibestand in je daw slepen om ze met andere sounds af te spelen.

Soul Machine kost 30 Britse Pond. 12 Bit Crunch heeft ook Jazz machine met een vergelijkbare opzet maar dan met jazzy akkoorden.

Meer informatie

zoeken
zoeken