Antelope Audio Orion 32HD Gen3

Gen3 audio interface met topklasse converters en veel aansluitmogelijkheden

Merknieuws 03-05-2019 09:05

Antelope Audio laat weten dat de nieuwe Gen 3 Orion 32HD interface nu verkrijgbaar is. De 64 kanaals, 24 bit, 192 kHz Orion 32HD Gen 3 is geschikt voor Pro Tools via HDX en werkt met alle andere daw's via USB 3.0

De derde generatie van de Orion 32HD is een combinatie van de beste technologie die Antelope in huis heeft, gecombineerd met uitgebreide aansluitmogelijkheden. Na de preview tijdens de laatste NAMM-show is hij nu ook echt te koop. 

De Orion 32HD Gen3 is voorzien van topklasse 'mastering grade' converters die een ongekend hoge dynamiekomvang van maar liefst 136dB op de monitor outputs mogelijk maken. Via de USB 3.0 connector zijn 64 I/O kanalen tot 192 kHz beschikbaar met ultra-lage latency. De connectie met Pro Tools loopt via twee mini HDX connectors, elk goed voor 32 kanalen.

Op het vlak van digitale connectors biedt deze Orion fiber optic Madi In en Out met elk 64 kanalen, 2x Adat in en out met 16 kanalen en stereo S/PDif I/O.

Behalve voor 64 kanalen opname/weergave is er ook nog ruimte voor meerdere monitor mixes.

Analoge signalen lopen via 4 D-Sub 25 connectors voor 32 inputs en 4 D-Sub 25 connectors voor 32 outputs. Dan zijn er nog twee sets gebalanceerde jacks voor monitorsignalen.

Uiteraard is de audio interface voorzien van Antelope's befaamde 64 bit AFC (Acoustically Focused Clocking) clocking met jitter management. Dit clocking system zorgt voor een vlijmscherp stereobeeld, gedetailleerde transients en kristalhelder hoog.

 

Gen 3 Orion 32HD heeft ingebouwde FPGA chips waarop je diverse nauwekeurig gemodelde processors in real-time kunt draaien zonder dat je computer wordt belast. Je krijgt er een schitterende collectie bij van maar liefst 20 clasic eq's, 13 vintage en moderne compressors en 4 effecten waaronder Auraverb.

Bij deze Orion hoort een software routing matrix, die ook in een netwerk gebruikt kan worden, met vier verschillende mixers, zero-latency monitoring en effects chaining.

 

Meer informatie

 

zoeken
zoeken