Apple Logic Pro X 10.4.5 update

Nieuwe versie Logic voor nieuwe Mac Pro

Merknieuws 14-06-2019 09:13

Apple heeft net een nieuwe versie uitgebracht van Logic Pro. Deze update is natuurlijk vooral gericht op de spectaculaire nieuwe Mac Pro desktop computer, maar heeft ook van alles te bieden voor wie een andere Mac gebruikt

Een tijdje terug meldden we al dat er een nieuwe ultra-krachtige Mac Pro uit gaat komen. De nieuwe Logic Pro X 10.4.5 maakt optimaal gebruik van de enorme rekenkracht van dat nieuwe rekenbeest, maar ook als je een andere Mac hebt is deze versie de moeite waard.10.4.5 ondersteunt 56 processing threads (max aantal in de Mac Pro) en de maximale hoeveelheid tracks is nu 1000 voor audio en 1000 voor software instruments. Ook zijn er 1000 aux channel strips, 1000 externe midisporen en 12 sends per channel strip mogelijk.

In zijn algemeenheid is de performance van het programma verbeterd en diverse bugs zijn verholpen. De loop browser is verbeterd en ook de DeEsser 2 plug-in is flink onderhanden genomen. Voor de midi outputs zijn er nu ruimere mogelijkheden voor het versturen van clock, MTC en MMC, met individuele offset.

Je hebt nu minimaal 10.13.16 High Sierra OS nodig, eerdere versies worden niet meer ondersteund.

De update is gratis

 

Meer informatie

zoeken
zoeken