aanmelden
Antelope Orion Studio Synergy Core met lekker veel plug-ins
thunderbolt/usb interface met meer dsp rekenkracht
Merknieuws 16-08-2019 09:37
Orion Studio Synergy Core van Antelope Audio is een uitgebreide thunderbolt 3 /usb 2 audio interface met heel veel rekenkracht om plug-ins op te draaien.

Synergy Core in de naam slaat op de ingebouwde processing. Behalve de twee FPGA processors zijn er 6 arm dsp chips toegvoegd waardoor je veel meer plug-ins gelijktijdig kunt draaien. In totaal 32 channel strips met elk 8 fx slots, in totaal dus 256 effecten gelijktijdig en vrijwel zonder latency. De processor van je computer wordt daarbij niet of nauwelijks belast. Je krijgt er een pakket met 50 dsp plug-ins bij, gemodelde versies van beroemde hardware, compressors, eq's, preamps, gitaaramps en cabinets. Extra plug-ins zijn te koop via de Antelope website.

Ook aan de hardwarekant is de Orion Studio Synergy Core goed voorzien; 12 inputs met preamps die perfect toegesneden zijn op de Edge en Verge modeling mics. De 24 bits, 192 kHz A/D converters zorgen voor een signaal/ruisverhouding van maar liefst 130dB. Verder 4 hi-z inputs, 2 re-amp outputs en 16 line outputs. S/PDif en 2x Adat digitale connectors plus 2 analoge monitoraansluitingen en 2 x hoofdtelefoon out.

De analoge in- en outputs zijn DC coupled dus bruikbaar voor CV signalen.

De prijs in Dollars bedraagt $ 2.795,-

Behalve de Orion Studio zijn ook de Discrete 4 en Discrete 8 nu als Synergy Core-versie verkrijgbaar met 2 arm dsp chips.

meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com