aanmelden
Behringer nieuws update; Pro-1 gaat in productie en meer
MS-20 ontwerper gaat voor Behringer werken, eerste video van K-2 en software tool
Merknieuws 10-09-2019 09:33
Behringer laat via zijn Facebookpagina weten dat de productie van hun Pro-1 module officieel van start gaat. Verder een aantal andere Behringer nieuwtjes op het publiciteitsfront.

Behringer maakte gisteren bekend dat de productie van hun Sequential Pro-1 clone officieel gestart is. De Pro-1 is een moduleversie van de Sequential Pro-1 met midi en diverse CV/gate connectors. De Pro-1 zou € 299,- gaan kosten.

Verder zijn er allerlei hints dat het bedrijf bezig is met een groot modulair systeem.

Behringer Facebookpagina

Behringer heeft een van de ontwerpers van de Korg MS-20 aan het Japanse ontwerpteam toegevoegd. Hiroaki Nishijima stroomlijnde de schakelingen voor de originele MS-20 en was betrokken bij de Korg Sigma, KES, Z3, Korg legacy Collection en de MS-20 Mini. Hij wordt de leider van Behringer's high-tech innovation center in Tokyo. Hier zullen door een team van Japanse technici nieuwe 'synths, samplers en andere innovatieve producten' worden ontwikkeld.

Meer informatie

Behringer gaat ook samenwerken met GliGli, een onafhankelijke synthontwerper/programmer die vooral bekend is vanwege zijn nieuwe firmware voor de Prophet 600.

De 'Configuration tool and firmware updater' van Behringer is een firmware update tool maar ook een sequencer editor voor de MS-101/MS-1, Model D, Odyssey, Neutron en VC 340. Verder kun je er diverse (verborgen) parameters mee activeren/instellen en je synth callibreren.

Meer informatie

Heina Kroon heeft de eerste videodemo van de Behringer K-2 (MS-20 clone) on-line gezet. In deze korte video horen we een paar sounds uit de K-2, maar wel met effecten en we horen wat het filter kan. We moeten nog even wachten op meer en langere video's van de K2.

Heinakroon.net maakt overlays voor diverse Behringer synths.

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com