Softube lanceert de Console 1 Fader

Eindelijk schuiven!

Merknieuws 15-10-2019 16:56

We zaten er al een tijdje op te wachten en nu is ie er ook echt, een Softube Console 1 met faders en hij heet: de Console 1 Fader.

De Console 1 Fader kan dienen als aanvulling op de Softube Console 1 (zie Interface 180 en 211 voor de Mk 2 review), een daw controller waarmee je dankzij de eveneens vernieuwde software, je daw comfortabel kunt bedienen. De Console 1 Fader kan echter ook zonder Console 1 gebruikt worden.

Met tien aanraakgevoelige 100 mm gemotoriseerde ALPS  faders kun je per pagina tien kanalen besturen, volume aanpassen, high-en-low-cut filter waarden veranderen, de klankleur veranderen met gemodelleerde verzadiging en meer. Zo kan je honderden tracks onder je vingers krijgen met de tien faders.

De software voor Console 1 Fader biedt twee gemodelde analoge mixers, Tube en Discrete. Zo krijg je de sound van een echte analoge console, van filtering tot stauration. Een encoder draaiknop op de Console 1 Fader regelt de panpositie, maar ontgrendelt tevens een krachtige stereo spatialisatietool, om afzonderlijke sporen te verbreden. De nieuwe Layer Mode biedt layering van sporen om meer parameters tegelijk te kunnen bedienen. Verder zijn er 10 led meters, mute en soloknoppen plus een blokje met transportknoppen.

De usb Console 1 Fader werkt met alle bekende daw's.

 De Console 1 Fader werkt perfect samen met de bestaande Console 1 en zorgt voor extra controle faciliteiten in een compacte controller. En je kan het systeem uitbreiden met de optionele Console 1 expansion channel strips.

De Console 1 Fader kost € 599,- ex. btw.

Distributie: Pro Media Connect, 0252 629365

www.promediaconnect.nl, www.softube.com

 

 

 

zoeken
zoeken