aanmelden
MFB Synth Pro
achtstemmig analoge synthmodule
Merknieuws 04-11-2019 10:02
Tijdens de laatste SuperBooth was al een prototype te bewonderen, maar nu is er de definitieve versie van de MFB Synth Pro polyfone analoge module

Synth Pro is ongeveer een polyfone versie van de Synth II en met maar liefst drie oscillatoren plus sub oscillator per stem mag je lekker volle sounds verwachten uit deze achtstemmige module.

De oscillatoren kunnen vier golfvormen of noise produceren met trappenloze overgang. Je kunt de analoge oscillatoren omschakelen naar DCO als de stemming een probleem is. Oscillator 2 en 3 kun je syncen met oscillator 1 en voor FM gebruiken. Er zijn twee filters, 24dB lp en 12dB hp/lp/bp types die serieel of parallel kunnen worden geschakeld. Van de drie loopable envelope generatoren zijn er twee met ADSR, de derde is van het AD-type. Verder 2 lfo's met 5 golfvormen, een arpeggiator, een polyfone sequencer en een effectsectie met o.m. reverb, chorus, flanging en delay. Sounds kun je opslaan in een van de 240 geheugenplaatsen.

Dat alles zit verpakt in een overzichtelijk frontpaneel met veel draaiknoppen en een display. Synth Pro heeft stereo audio uit, midi in/out/thru, usb voor naar een computer en usb in voor een keyboard.

De MFB zou deze maand voor 1080 Euro te koop moeten zijn.

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com