aanmelden
Apogee Digital Clearmountain's Domain
De favoriete mixchains vanBob Clearmountain
Merknieuws 05-11-2019 09:17
Bob Clearmountain is al tientallen jaren een van de meest gevraagde mix-engineers. Nu heeft hij zijn favoriete fx-ketens samen met Apogee in een plug-in bijeen gebracht.

Clearmountain mixte ontelbaar veel hitsingles en albums van o.m. David Bowie, Chic, Roxy Music, The Rolling Stones, Bruce Springsteen, Bryan Adams en INXS. Clearmountain's Domain bevat zijn favoriete gereedschappen voor de mix. Daarin zitten veel gemodelde analoge processors maar ook talloze impulse responses van allerlei prachtige ruimtes.

Je vindt in deze plug-in talloze presets met de naam van de track en de sound waarvoor ie ze gebruikt heeft. Als je een preset wilt editten kan dat door op een van de onderdelen links in de flowchart te klikken, waarna het betreffende editscherm opent. Er zijn schermen voor Input, Delay, Pitch Shift/Reverb en Mixer.

Apogee Clearmountain's Domain is voorlopig alleen bruikbaar onder MacOS als, AAX native, AU, VST en VST3 plug-in en kost € 415,31 incl. Een Windowsversie wordt voor het eind van dit jaar verwacht.

Meer informatie

Distributie: Sound Service European Music Distribution, +49 33708 933-0

www.sound-service.eu, www.apogeedigital.com

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com