aanmelden
Emvoice One
'De meest realistische vocal synth plug-in'
Merknieuws 13-11-2019 09:24
Aan het synthetisch opwekken van vocals wordt druk gewerkt, maar veel resultaten heeft dat nog niet opgeleverd. Emvoice claimt nu een realistisch klinkende vocal synth te hebben gemaakt.

Eigenlijk heeft alleen het oorspronkelijk door Yamaha ontwikkelde Vocaloid waarvoor diverse stemmen beschikbaar zijn, bekendheid verworven. Het programmeren van Vocaloid is echter behoorlijk complex. Emvoice beweert met het nieuwe Emvoice One een natuurlijk klinkende vocalsynth plug-in te hebben gemaakt. Hiervoor wordt geen modeling of synthese gebruikt maar samples van echte vocals, die in kleine stukjes – granulair dus- zijn gehakt. Individuele 'phonemen' werden op diverse toonhoogtes opgenomen. De plug-in reconstrueert de vocals met behulp van een cloud-based engine. Als gebruiker programmeer je Emvoice One met behulp van een piano-roll editor waarin je noten en de bijbehorende tekst invoert. Glissandi en vibrato zijn ook programmeerbaar en je kunt zelf nieuwe woorden en phonemen maken. Het bereik is twee en een halve octaaf en ook de adem is programmeerbaar. Emvoice One werkt enkel in de Engelse taal en je hebt internet toegang nodig om de plug-in te kunnen gebruiken.

Emvoice One werkt als vst en au plug-in onder Mac en Windows. Je kunt een gratis versie downloaden met een beperkt aantal toonhoogtes. Om alle features te unlocken dien je Lucy, het eerste voicepakket aan te schaffen voor $ 199,-.

meer informatie en audiodemo's

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com