aanmelden
Behringer Poly D
Vierstemmige Model D met keyboard
Merknieuws 25-11-2019 09:44
Het houdt maar niet op bij Behringer met nieuwe producten. Nu introduceren ze een parafonische MiniMoog clone met keyboard!

De Model D was al spectaculair maar Behringer gooit er nog en schepje bovenop met hun eerste 'polyfone' keyboardsynth na de Deepmind.

De spectaculaire Poly D is een vierstemmige clone van de MiniMoog met een drieoctaafs, aanslaggevoelig keyboard en het bekende schuine bedieningspaneel van de Mini. En helemaal analoog natuurlijk!

Er zit wel een serieus addertje onder het gras want er lijkt maar een enkel filter en amp te zijn waar alle vier stemmen doorheen gaan en elke noot heeft zo te horen, maar een oscillator. Daarmee is de Poly D dus een vierstemmige parafone synthesizer met mono, unison en poly modes. Bij Mono krijg je vier oscillatoren per toets, Unison levert twee noten per toets, poly is dus vier noten polyfoon.

Er zijn twee ingebouwde effecten; een op de Juno-60 gebaseerde stereo chorus met twee standen en een op de DS-1 gebaseerde overdrive met drie draaiknoppen. Verder 24dB ladder filter, arpeggiator en polyfone step sequencer met gate, glide en accent, mono en stereo output, midi en usb connectors, een aantal instelpots op de achetrzijde en diverse sync en CV connectors; After Pressure en Velocity outputs met volumeknoppen; interne en externe V-Trig I/O;  Loudness, Filter, OSC, en modulation source outputs

De behringer Poly D gaat € 699,- kosten en zou over zeven weken leverbaar moeten zijn.

 Meer informatie

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com