aanmelden
JHS Colour Box V2
DI/Preamp/Eq met Neve kwaliteit
Merknieuws 27-11-2019 09:24
De populaire Colour Box 'tone shaper' kwam al in 2014 op de markt. Versie 2 heeft als extra een driebands eq en een trafo op de output.

Colour Box V2 van JHS is een 'tone-shaping device' in de vorm van een gitaarpedaal waarmee je gitaren, microfoons en lijnsignalen op kunt nemen via je mengpaneel of audio interface. Versie 2 van de Colour Box heeft een xlr/jack combo input en een trafo op de output. JHS zegt dat de elektronica binnenin het pedaal gelijkwaardig is aan die van de befaamde Neve 1073 preamp.

Dankzij de uitgebreide gain sectie kun je ultraclean opnemen of wat overdrive toevoegen. Op de XLR input zit een -20dB pad schakeling. De driebands eq (10 kHz, 1kHz en 120Hz) heeft een bereik van +/- 17dB . Verder is er een 6dB per octaaf high-pass filter dat instelbaar is tussen 50 en 800 Hz.De output loopt via een Lindahl trafo. Daarmee is dit kleine kastje een hele veelzijdige en uitstekend klinkende preamp om gitaren, microfoons en lijnsignalen op te nemen en te processen in de studio of live. Jammer wel dat ie mono is.

Colour Box V2 werkt met een 9 Volt voeding en kost $ 399,-

Er is ook een 500 rackversie voor 1000 Dollar

Meer informatie

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com